Waarom

Wat wij eten, houdt 1 op 1 verband met grote duurzaamheidsuitdagingen en heeft een veel grotere impact op milieu en omgeving, dan veel mensen weten. En met 9 miljard mensen in 2050, is een ander eetpatroon pure noodzaak.

Daarom schudden wij het huidige systeem op, met veel enthousiasme én handelingsperspectief. En geven we smaack aan verduurzaming. Belangrijk, want er komt steeds meer aandacht voor duurzaam eten. Bij consumenten en bij steeds meer organisaties. Maar wat is duurzamer eten nou eigenlijk? En hoe informeer je zonder betutteling? Hoe bereik en inspireer je mensen binnen een gemeente, wijk, kantoor of gewoon in de supermarkt om andere, duurzame en gezonde keuzes te maken? Smaackmakers helpt hierbij!

Ze heeft de kennis, kent producten en leveranciers en is gespecialiseerd in het creëren van prikkelende en inspirerende concepten en communicatie, die aanzetten tot verandering. Van presentaties, events, eetervaringen, verduurzaming van kantines en bedrijfsrestaurants en meer.………..

 

Advertenties