Wat we doen

Wij zijn Smaackmakers. Met veel passie werken we aan versnelling van verduurzaming van ons voedselsysteem en eetpatroon. Dit doen we door cateraars, horeca, onderwijs- en overheidsinstellingen en bedrijven met bedrijfskantines te inspireren en te adviseren naar duurzamere en gezondere catering. Zo dragen we bij aan het behalen van MVO-doelstellingen, gezondere medewerkers en een lagere impact op de aarde.

 

Aan de hand van scherpe, interactieve & positieve workshops en trainingen op maat laten we management en (uitvoerende) medewerkers zien én proeven wat duurzaam en gezond eten is, waarom het belangrijk is en hoe het bestaande aanbod kan worden verbeterd en kan worden ingezet om (bedrijfs)doelen te halen. Zónder dat dat extra kosten betekent. Gordels vast, servet om!

 

Smaackmakers biedt bovendien advies, tools en begeleiding binnen het gehele traject van verduurzaming van de catering of de menukaart. We scannen het bestaande aanbod en de leveranciers en geven advies over de te nemen stappen waarbij we de voordelen van verandering inzichtelijk maken. Ook ontwikkelen we tools & concepten voor aansprekende interne en externe communicatie en educatie binnen het bedrijf of de instelling.

Ben je geïnspireerd? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!
Wil je eerst een indruk krijgen van de events, experiences en opdrachten die we hebben uitgevoerd? Bekijk dan ons portfolio.

 

 

Advertenties