Smaackmakers Incorporated

Smaackmakers Incorporated helpt cateraars en bedrijven aan een lagere footprint en gezondere medewerkers via verduurzaming van kantines en bedrijfsrestaurants. We maken de voordelen van verandering inzichtelijk, adviseren over het assortiment, leveranciers en communicatie. We ontwikkelen tools & concepten voor aansprekende interne en externe communicatie en educatie.

Workshops & Presentaties (kookworkshops).
Kantineverduurzaming              
Het traject kent verschillende onderdelen. Een quick scan van het huidige aanbod. Bottom-up inspiratie tot verandering, het inzichtelijk maken van de winst voor het bedrijf en het daadwerkelijk verduurzamen van de kantine in overleg met bedrijf en cateraar.

Project ‘verduurzaming bedrijfskantines door deel Nederland’

Smaackmakers start in 2016 samen met De Groene Zaak  het project ‘verduurzaming bedrijfskantines’. Dit project is een aanpak om de bedrijfscatering in Nederland op grote schaal te verduurzamen. Via een campagne en daadwerkelijke aanpassingen in de bedrijfsrestaurants, maken minstens 50 bedrijven in eenzelfde periode een vuist voor duurzamere en gezondere catering, met als doel een transitie naar een duurzamer en gezonder eetpatroon van de medewerkers.

Voor meer informatie klik hier

Op basis van een oriënterend gesprek maken we samen met de klant een opdrachtformulering. Aan de invulling hiervan verbinden we een planning en stellen we een offerte op.

 

Advertenties