Experience

Lekker, prikkelend en leerzaam! Met onze interactieve Experience laten we groepen en organisaties zien en proeven hoe eten verband houdt met duurzaamheid, de wereld, onze gezondheid en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Een combinatie van een heerlijk diner, een lunch, proeverij of borrel en een interactief verhaal. Lees meer

Smaackmakers Experience iets voor u?

Een bedrijfsuitje, directie- of stakeholderdiner, een event, of andere bijeenkomst: vaak genoeg wilt u er net iets extra’s aan geven. Dat kan met onze Experience voor groepen en organisaties. Samen met onze duurzame topkoks en –cateraars, onze interactieve presentatie en andere sprekers zorgen we voor de lekkerste kennis die u in tijden tot u heeft genomen.

Van een wervelende presentatie met een grote dosis interactie en activiteit, tot een all-in eetervaring waarin eten en kennis samenkomen, helemaal afgestemd op de thema’s die we in de presentatie voorbij laten komen. De Smaackmakers Experience prikkelt, verrast, verbaast, en enthousiasmeert. Gordels vast, servet om, en stap in een rollercoaster trip langs de belangrijkste voedselvraagstukken, feiten en innovaties. Interactief en vol humor.

Mogelijkheden:

Smaackmakers voorziet iedere gelegenheid van prikkelende inhoud. We willen die inhoud laten aansluiten bij het eten. Daarom bieden we ook de optie met onze koks en cateraars een passend aanbod samen te stellen. Heeft u al een kok of cateraar? Wij adviseren hen graag richting een heerlijk, passend, duurzaam menu. Een aantal mogelijkheden op een rij (allen inclusief de inhoudelijke invulling!):

  • Diner, Lunch of ontbijt
  • Proeverij, Borrel
  • No-waste diner, lunch of proeverij
  • Picknick
  • ..of natuurlijk alleen een presentatie
Advertenties